Ga naar de inhoud

Op Terschelling hoef je je nooit te vervelen! Of je nu komt voor een rustgevend verblijf in de natuur, een ontspannen vakantie met de familie of een actieve uitstap, voor iedereen heeft dit mooie eiland wat te bieden. Om je op weg te helpen hebben we hier een aantal suggesties.

Wandelen

De Terschellinger natuur heeft voor iedereen wat te bieden. Een korte paaltjesroute met het hele gezin, of een dagtocht over de Boschplaat.

In het Hoornse bos bevindt zich het kabouterpad. Een korte route geschikt voor de kleinste avonturiers.

Of ga voor een langere route langs verschillende dorpen en bossen. Kies er één uit de routeboekjes aanwezig in het chalet.

Strand

Het strand van Midsland bevindt zich op slechts 10 minuten fietsen van het Chalet. In of bij de Noordzee is het heerlijk vertoeven: zwemmen, zonnen, vliegeren of wandelen. Het kan natuurlijk allemaal.

Bij de strandopgang Midsland vindt u strandpaviljoen De Branding. Hier kunt u het jaar rond terecht voor een drankje, lunch, borrel of diner.

Via strandopgang Formerum (slechts 1 km verder), komt u bij de Zandzeebar, het enige paviljoen op Terschelling wat jaarlijks nog wordt opgebouwd en afgebroken.

Verken Terschelling

Bij het chalet vindt u 3 stadsfietsen en een e-bike om het eiland te verkennen, maar Terschelling is op veel meer manieren te ontdekken. Hier wat inspiratie:

Boek een excursie

Op eigen houtje Terschelling beleven is uiteraard genieten, maar daarnaast is er nog veel te beleven. Wat dacht u van een waddensafari, dark sky avondwandeling, blo-karten of een culinaire huifkartocht? Dit en nog véél meer is eenvoudig te boeken op de website van de VVV.